Sydafrikaprojektet - Harriet

Sydafrikaprojektet - Harriet

Sydafrika

ÖvrigtPosted by Harriet 2019-03-20 21:03:29
Idag åkte vi från Sverige till Ditshego House Of Laughter.

Först åkte vi till skolan och sen därifrån tog vi en buss till ett mycket fattigt område där de bodde i plåtskjul. Vi gick in i skolan de hade där och i deras klinik. Det var jättemånga sjuka barn och deras mammor. Det var många barn som grät och såg ut att må jättedåligt och kön för att få träffa doktorn var jättelång. Det var mycket känslosamt att vara där och se allt.
Efter vi var vid deras klinik och kollat åkte vi till Ditshego. Där var det massa barn som lekte och hade kul. Vi dekorerade kex med strössel och godisar på med barnen och sen fick vi äta kexet. Vi spelade också en fotbollsmatch med några av barnen. Vi Hedda elever mot Ditshego barnen. Ingen van och matchen slutade med 0-0. Barnen på Ditshego var jättesöta och nästan alla ville bli burna av oss och kramas. Innan vi åkte tillbaka till skolan så sjöng de några sånger för oss och vi sjöng och dansade små grodorna för dom.
När vi var tillbaka på Cornwall Hill College så hade vi två lektioner kvar sen åkte vi hem. När vi kom hem så tig vi det bara lungt tills vi skulle äta middag. Efter middagen kollade vi på några bilder från när Karen var i Sverige och lite annat. Sen åkte vi till ett köpcenter och gick in på en glassaffär och åt glass.

  • Comments(1)//harriet.heddawising.se/#post4